Відомий танцюрист, суддя проєкту "Танці з зірками" показав своїх головних чоловіків, які мають для нього найбільшу вагу.

У своєму Inhstagram Влад Яма оприлюднив фотографію, на якій позує разом з татом та сином. У мікроблозі Влад написав, що сподівається на швидку зустріч з батьком, та вже зовсім скоро святкувати свята у повному складі.

Влад Яма. Фото: скриншот Instagram
Влад Яма. Фото: скриншот Instagram

Останнім часом досить рідко радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі, причин такої відсутності активності чоловік не розповідає. Однак на свято День батька не міг не подякувати татові за те, що він у нього є.

Влад Яма. Фото: скриншот Youtube
Влад Яма. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Дякую, Тату за мене ось такого. Онук в безпеці. Обов‘язково ще багато чого відсвяткуємо в повному складі. Люблю! Влад Яма

Влад Яма. Фото: скриншот Instagram
Влад Яма. Фото: скриншот Instagram

У коментарях шанувальники відгукнулися та привітала Влада з днем батька.

"Гарні хлопчаки. А синочок вилитий ваш тато", "Внук в безпеці, а син на передовій, як СПРАВЖНІЙ чоловік України", "Якi всi гарнi", "Це так красиво ! Зі святом", "Три молодці, однакові з обличчя", "Боже як гарно, насолоджуватися життям ось що треба в цьому житті", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Сергій Жадан показав українських героїв, які женуть нечисть назад до росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталія Могилевська задумалася про серйозні зміни в житті

Також "Знай.ua" писав, що Олена-Крістіна Лебедь розповіла свої мрії, після новини про Тайру