Відомий поет і музикант Сергій Жадан показав українських героїв, які роблять все, щоб нечисть, яка прийшла в Україну, повернулася в Росію. Яскравим знімком він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан з перших днів війни робить все, щоб бійці ЗСУ якомога ефективніше боролися з російськими окупантами. Він присвячує волонтерству більшу частину часу і завжди радує захисників приємними і потрібними дрібницями.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Сергій Жадан передав багато корисностей і показав бійців, які виганяють нечисть з української землі. Також музикант трохи пофілософствував, пояснивши, що в його розумінні війна і закликав вірити в ЗСУ і чекати перемоги.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Війна - неможливість робити те, до чого звик. Стосується це, великою мірою, всіх - від землеробів до гуманітаріїв. Всі нині звихрені цією війною, зірвані нею з насиджених місць. Але найбільше хочеться, щоби вся ця північна нечисть відкотилася за кордон, а в усіх людей доброї волі знову з'явилася можливість займатися сродною працею. Це наша земля, ми звикли її гледіти. А доки не виходить нормально на ній працювати - слід підтримувати тих, хто нищить її ворогів. Вірмо в ЗСУ, одне слово", - зазначив музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Сергій Жадан розповів про прості, але важливі втіхи часів війни: "На душі стає спокійніше".

Також наш портал повідомляв, Надя Дорофєєва відкрила свої груди з посмішкою на обличчі - Дантесу таке більше не світить: "Щоранку..."

Крім того, наш портал інформував, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла про переломний момент у своєму житті: "Пишаюся".