Популярна українська блогерка, ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена відомого виконавця Віталія Козловського Раміна Есхакзай завжди тримає зв'язок з шанувальниками і присвячує їх в найцікавіші подробиці свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 350 тисяч чоловік.

Раміна Есхакзай нещодавно записала інтерв'ю з відомою блогеркою з Дніпра Анею Алхим, але показати його глядачам ще не встигла. І ось, її головний "конкурент", радіоведучий Слава Дьомін публікує інтерв'ю з цією ж героїнею. Раміна дуже засмутилася і зовсім не була готова до такого повороту подій.

Анна Алхім, соцмережі
Анна Алхім, соцмережі

Більш того, щоб записати відео з Алхім дівчина особисто їздила до Хорватії, де та зараз проживає. А ось Дьомін "схитрував" і додумався зв'язатися з нею по скайпу.

"Хто раніше, того і тапки. Конкуренція, вона така", - засмучено написала Раміна.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раміна розплакалася і в своїх Insta Stories заявила, що конкуренція серед інтерв'юерів дійсно велика і їй до остраху прикро через цю ситуацію.

Скриншот из Insta Stories, Рамина Эсхакзай
Скриншот из Insta Stories, Рамина Эсхакзай

Есхакзай навіть зв'язалася з Дьоміним. Він повідомив, що зовсім не знав про те, що блогерка давала ексклюзивне інтерв'ю і їй теж.

"Тепер буду сама попереджати героїв, що потрібно попереджати інтерв'юерів. Поплакала і стоп, фіалка розцвіла. Це про мене", - написала дівчина.

Скриншот из Insta Stories, Рамина Эсхакзай
Скриншот из Insta Stories, Рамина Эсхакзай

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна дізналася, чи є дуло автомата над полоненими рашистами в Україні: "Бруд, г*вно і смерть"

Раніше ми писали про те, що Слава Дьомін розповів, за що Ірина Білик затаїла на нього образу - причетний колишній: "Сильно зачепило"

Як повідомляв Знай.uа, "Не нам їх судити": ведучий Слава Дьомін заступився за чоловіків, які під час війни виїхали за кордон