Якось зірка "Кварталу 95" Тетяна Песик здивувала всіх, коли вийшла зіграти в гру "Правда/брехня" в рамках шоу "Хто зверху?" проти Костянтина Трембовецького (учасника Improv Live Show) і задала питання - чи була вона у відносинах з Сергієм Притулою.

Тоді виявилося, що це дійсно було, але в рамках певного проекту. А зараз Тетяна Песик поділилася в Instagram, де за її життям стежать понад 480 тисяч осіб, знімком з чарівним малюком на руках.

Тарас Стадницький і Тетяна Песик, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький і Тетяна Песик, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy

"Маленький кордуплик❤️#хрещеник", - пише актриса в публікації.

Вона постала з посмішкою на обличчі, дивлячись прямо в камеру. Нагорі Біла, Легка сорочка, а знизу нічого немає. Лише напівголі ніжки, але в шортах вона чи ні - дізнатися неможливо. Малюк же тримається за неї двома руками, дивлячись кудись вдалину, поза камерою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тетяна Песик, instagram.com/tanet_vip
Тетяна Песик, instagram.com/tanet_vip

"Ви дуже красиві", "Вам йде, така милота", "Така гарненька", "Вам йде таке щастя", "Вам так йде красунчик❤️ Нехай росте щасливенький і здоровенький!", - пишуть користувачі в коментарях.

Багато з них відзначили, що Тетяні Песик дуже йде бути поруч з малюком, натякаючи на необхідність своєї дитини.

Нагадаємо, Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" розкрила правду про стосунки з Сергієм Притулою: "По-п'яні"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Педан поставив під питання повернення Притули на "Хто зверху?": причина проста

Знай.ua писав, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" зізнався, до чого примусив його брат, щоб "освіжити" голову: "Витягнув мене..."