Популярна і досить скандальна блогерка з Дніпра Аня Алхім висловилася про путіна, який розв'язав війну в Україні, і "виправдалася" за свої давні слова про "братні народи".

Слава Дьомін в інтерв'ю згадав, що одного разу Аня Алхім назвала путіна красенем, за що і нарвалася на моторошний хейт з боку багатьох українців. Блогерці по сьогоднішній день дорікають за ці слова, ситуація особливо загострилася під час війни.

Алхім і Дьомін, скріншот з відео
Алхім і Дьомін, скріншот з відео

Як заявила дівчина, її думка змінилася. Алхім засуджує і ненавидить путіна, як і інші українці, тільки ось дивується, чому ця людина має стільки впливу і влади. Її щиро вражає той факт, що весь світ його нібито боїться.

"Я не розумію, чому весь світ за нас, але ніхто не може його зупинити. Наскільки він о*уївший, може управляти всіма... Всі повинні під нього підлаштовуватися, ніхто не може нам допомогти. Я не кажу, що він класний, але він має стільки впливу, як ніхто", - пояснила дівчина.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Що ж стосується висловлювань про "братні народи", від них Алхім не відмовляється, хоча зараз думає інакше. Дівчина не ділить людей за національністю або релігійними поглядами. Для неї є хороші і погані. Але біль за рідну країну перекреслює навіть надію на адекватне ставлення до росіян.

Раніше ми писали про те, що колишня Козловського Раміна розповіла, чому її нареченому не платять за службу в ЗСУ: "Від мене це не залежить"

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Панін заявив, що росіян зовсім не терзають докори сумління за війну, яку розв'язав їх диктатор путін: "Країна рабів"

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва, забувши Дантеса кокетливо поманила плечиком: "Сподіваюся на поцілунок"