Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, серце якої до поточного моменту, мабуть, знову зайнято після розриву відносин з Володимиром Дантесом.

Однак трохи не про це, хоча тема та ж - чоловіки, що збереглися в її душі. У неділю, 19 червня 2022 року, в Україні відзначали День батька. Надя зізналася, що у неї їх було двоє і це не заважало пишатися обома.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Обох пап люблю і обом вдячна, але цей пост про тата Льошу, якого вже немає поруч зі мною... Не будучи моїм рідним батьком, він годинами чекав мене під музичною школою, возив мене на вокальні конкурси, записував концерти різних артистів, щоб я могла потім переглядати їх і вчитися співати і виступати, він навчив мене позувати, тому що любив фотографувати мене, він показав мені величезну кількість класних українських пісень", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

Згодом вона додала, що однією з таких була композиція під назвою "Росте черешня в мами на городі" Анатолія Горчинського.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Надя Дoрофєєва. Фото: скриншот TikTok
Надя Дoрофєєва. Фото: скриншот TikTok

"Він тобою дуже пишається", "Надя, а чому по-російськи?", "Він назавжди залишиться в твоїй пам'яті, а всі спогади в твоєму серці", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва, забувши Дантеса кокетливо поманила плечиком: "Сподіваюся на поцілунок"

Як повідомляв "Знай.ua", поклала око на колишнього Дорофєєвої? Даша Астаф'єва не встояла перед торсом Вови Дантеса в тоненькій маєчці: "Сексі"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва в мініатюрній сукні без ліфа ледь не засвітила найцікавіше: "Передчувати"