Співачка Наталя Могилевська дала корисну пораду українцям під час війни. Протягом довгого часу всі ми перебуваємо у надскладних умовах, намагаючись вижити з останніх сил, вберегти своїх рідних та допомогти ЗСУ привести Україну до перемоги.

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Наталка Могилевська опублікувала анонс вистави "Я вдома", з'явившись на постері у красивій сукні та із заплаканими очима з тушшю на обличчі.

Наталя Могилевська переконана, що сьогодні всім нам потрібно дати собі змогу вивільнити емоції, які у нас назбиралися за цей важкий період життя.

Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Вона пояснює, що почуття, які назбиралися всередині кожного з нас дуже тиснуть і не дають нам жити. Тому обов'язково у кожної людини повинне бути надійне місце, де б вона могла чи то поплакати, чи посміятися, або й поговорити з кимось, хто міг би вислухати та зрозуміти.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Інколи, сьогодні нам всім потрібно мати змогу дати волю своїм емоціям, визволити себе від гніту почуттів, які дуже тиснуть. Повинно бути місце, де ми можемо поплакати, посміятись, поговорити та почути того, хто тебе розуміє. Дати волю ненависті, болю, коханню та ніжності, Якої теж на війні багато….", - пише співачка. Наталка Могилевська

Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, Наталя Могилевська не здалася за 100 днів війни завдяки особливій силі: "Допомогли вистояти"

Також ми писали, Наталія Могилевська придумала, як уберегти захисників на фронті, але сама не впорається: "Коштів не вистачає"

Нагадаємо, Наталія Могилевська задумалася про серйозні зміни в житті: "Від усього пережитого"