Зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво назвав мільйони українців послами нашої країни в Європі через те, що вони були змушені втекти до Польщі, Німеччини та інших західних країн.

Справа в тому, що в понеділок, 20 червня 2022 року, у всьому світі відзначається День біженця.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скриншот  Instagram
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скриншот Instagram

"Саме до них я хочу звернутися. Я розумію, що вам не легко. Інший менталітет, мова і пристрій. В Європі не так, як в Україні. Там свої правила які всі повинні дотримуватися. Поки наші хлопці воюють за наші кордони - ви воюєте за репутацію України. Не можна бути зневажливими, скиглити що вам щось не так, коли вас прихистили", - пише Ектор Хіменес - Браво в публікації.

Чоловік також додав, що наші громадяни повинні бути сильними і гідно представити державу в Європі. Варто звернути увагу на прості подяки за допомогу, при можливості - допомогти кому-небудь ще, займатися волонтерством, виходити на мітинги.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

"100 відсотків, ви маєте рацію! Ви молодець! Все буде Україна!", "Нічого важкого в Європі немає. Просто треба вивчати закони і уклад в тій країні, в якій опинилися, потім з етики, по совісті жити, працювати і не чекати, що хтось винен вам все дати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, рецепт шніцеля зі свинини від зірки "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво: простіше і смачніше не буває

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як Україна стала йому рідною домівкою: "Немов приїхав до родичів"

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво змінив фартух кухаря на бронежилет: "Тут моє серце"