Український артист Андрій Данилко, більш відомий публіці як Вєрка Сердючка, зважився продати на аукціоні річ легендарного музиканта Фредді Мерк'юрі.

Йдеться про автомобіль, який колись належав вокалісту рок-гурту Queen. Данилко розповів, що одного разу і сам купив його на аукціоні, і про вартість ми можемо тільки здогадуватися, а зараз він вирішив пожертвувати машину на благодійність на підтримку України.

Фреді Мерк'юрі
Фреді Мерк'юрі

"Я не хотів навіть про це говорити. Ось цим зараз займаються люди. І коли буде аукціон, я виставлю її на продаж", - зізнався Данилко.

Данилко, як і інші знаменитості вирішив долучитися до благої справи і "вичавити" максимальну користь з машини. Виручену суму він хоче віддати на конкретну історію, пов'язану з постраждалими у війні з росією українцями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, що в автомобілі колись їздив Фредді Мерк'юрі, там ще залишилися його духи і серветки. Цей факт, ймовірно, дозволить продати машину подорожче. Зараз вона знаходиться в Лондоні і вже чекає аукціону. На жаль, знімків лота немає, але рішення Данилка захопило численних шанувальників.

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Раніше ми писали про те, що Вєрку Сердючку знайшли в Турині з пляшкою, примчав з Норвегії і клявся перед українцями: "Я ніколи-ніколи..."

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Данилко показав "маму" Вєрки Сердючки без гриму: "Українські легенди"

Також портал Знай.uа писав, що Данилко дав побажання путіну, Серга забув Лободу і знайшов Скабєєву: як українські музиканти піднімають бойовий дух