Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації і ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська, живучи з сином Нестором у величезному будинку, не забуває доглядати за його територією. Співачка в Insta Stories показала, як старанно копається в городі, працюючи сапою і вириваючи бур'яни.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Артистка зізналася, що таким чином хотіла помедитувати і відволіктися від поганих думок, яких в головах українців зараз повнісінько.

"Мені захотілося медитації. Кайфанула, капець. Бачите, не тільки мікрофон в руках вмію тримати", - сказала задоволена Цибульська.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дівчина зізналася, що продемонструвала свої городні пригоди тільки для того, щоб привернути увагу аудиторії і показала дійсно важливе. Артистка розмістила відео зі свого чергового благодійного концерту на підтримку України, який відбувся в Трускавці.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська відкрила несподіваний спосіб омолодження: "Постаріємо не скоро"

Як повідомляв Знай.uа, "Під нашим сонцем чітко видно ху з ху": Оля Цибульська відреагувала на візит до Києва Олафа Шольца, Емануеля Макрона і Маріо Драгі

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Цибульська розкрила справжню причину нападу рашистів на Україну: "Будете здивовані, але газ"