Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram, де за нею стежить 2,1 мільйона чоловік.

Маша Єфросиніна написала про те, що світ потихеньку забуває про війну в Україні і всі продовжують жити. Але телеведуча нікого в цьому не звинувачує, тому що розуміє, той, хто просто читає про трагічні події, але не бачить їх на власні очі, ніколи не відчує той біль.

"Україна вже 116 днів проливає кров, щоб Європа цього ніколи не зазнала", - додала Єфросиніна.

Скріншот з Instagram, Маша Єфросиніна
Скріншот з Instagram, Маша Єфросиніна

Зірка підкреслила, що жінки по-особливому ставляться до війни. Тому що вони дають життя, а окупанти їх безжально забирають.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Але є українська душа. І особливо, якщо вона у жіночому тілі. Бо жінка, мама, українка - це про захист та співчуття, де б ми не жили", - написала телеведуча.

Крім того, Маша Єфросиніна поділилася гарною новиною. Для допомоги постраждалим вона почала працювати з німецьким фондом, засновницею якого є українка, мати трьох дітей.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна затиснула в обіймах Олю Полякову і зробила несподіване зізнання

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна пояснила, чому відоме європейське видання раптово обірвало її слова про війну

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна захопилася волонтерськими подвигами Сергія Притули і не стримала емоцій: "Люблю тебе"