Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва, яка зовсім недавно розійшлася з артистом Володимиром Дантесом, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Надя Дорофєєва вирішила здивувати шанувальників і остаточно розбити їх мрії про возз'єднання з артистом Володимиром Дантесом. Дівчина розмістила романтичну фотографію з їх спільним другом Мішею Кацуріним, який теж якраз таки недавно розійшовся зі своєю дружиною Дашею.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва
Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

На знімку парочка ніжно обіймається, хлопець навіть наважився запустити руку під кофтинку Дорофєєвої. Судячи з усього, так вони і оголосили про свої стосунки аудиторії.

"Разом", - коротко, але дуже інформативно написала співачка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто відзначити, що Дорофєєва і Дантес розповіли про своє розставання в середині березня. Артисти були разом протягом 11-ти років, 6 з яких в офіційному шлюбі. Ця новина шокувала всіх шанувальників, а причини розлучення вони так і не повідомили.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес

Співачка завбачливо відключила коментарі до даної публікації, мабуть усвідомлюючи, якою буде реакція фанатів.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва, забувши Дантеса кокетливо поманила плечиком: "Сподіваюся на поцілунок"

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва зізналася, за яким чоловіком сумує сильніше, ніж за Дантесом: "Навчив позувати"

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва в мініатюрній сукні без ліфа ледь не засвітила найцікавіше: "Передчуваю"