Відомий український виконавець і соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який також є чоловіком співачки Alyosha і батьком їхніх спільних дітей, досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним стежить 133 тисяч чоловік. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів з новинами щодо війни в Україні і його особистих досягнень.

Тарас Тополя 21 червня святкує свій день народження і з цього приводу вся його вірна команда написала зворушливий вітальний пост. Цього року артисту виповнюється 35 років.

Скрін, Instagram "Антитіла"
Скрін, Instagram "Антитіла"

У публікації відзначили, який Тополі хороший батько, чоловік, син і друг. Також не забули згадати, що він є прикладом для молоді.

Хлопці з його команди адресували йому безліч компліментів і набажали всього та побільше, в тому числі і якнайшвидшого возз'єднання з сім'єю, адже як відомо, зараз співак відважно захищає рідну країну в лавах ЗСУ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Любимо тебе, поважаємо та завжди поруч. Твої Антитіла 🙂 Не так планували ми зустрічати твій ювілей, але які часи таке і свято 😉 Гучно святкуватимемо разом з Перемогою.Обіймаємо!" - додали музиканти.

Раніше ми писали про те, що Єгор Крутов, Тарас Тополя, Олександр Педан і Гриша Решетник не змогли стримати сліз: "Залишилися за кадром"

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила"

Також портал Знай.uа писав, що Тарас Тополя назвав те, що найкраще працює під час війни: "Банально, але..."