Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Настя Каменських вирішила розповісти всьому світу про те, яку нищівну силу має війна в Україні. Артистка зазначила, що вона забирає не тільки людські життя, але і руйнує все навколишнє середовище. Про це вона мовитиме під час трансляції Climate Action Live 21 червня.

Скріншот з Instagram, Настя Каменських
Скріншот з Instagram, Настя Каменських

Співачка підкреслила, що бомби, скинуті окупантами на нафтові і хімічні заводи провокують великий викид токсичних речовин в атмосферу, що впливає на екосистему всієї планети в цілому.

"Питання миру і збереження планети зараз стоять особливо гостро. І саме зараз вони тісно переплелись. Бо війна - це те, що руйнує все живе. Людей, природу, повітря. І ми маємо її зупинити", - написала артистка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Каменських згадала і катастрофу 1986 року, яка могла повторитися на ЧАЕС і Запорізькій АЕС з вини російських окупантів.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських розповіла, через що пройшла за 90 днів війни: "Крізь страх і сльози"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських згадала, до чого її тягне сильніше, ніж до Потапа: "Милується заходом"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських похвалилася Потапом, який знає, що чий Крим: "На більше не здатні"