Володар титулів WBO/WBA/IBF Олександр Усик вказав на те, що вивільнила в українцях війна з росією після широкомасштабного вторгнення 24 лютого. Він переконаний, що таким чином українці самі змогли побачити свою неймовірну силу і на що здатні насправді.

Новий допис на особистій сторінці в Інстаграмі Олександр Усик написав двома мовами - українською та англійською. Як зазначає український чемпіон, справжні герої проживають посеред нас.

І зовсім неважливо, хто чим займався досі, чи то будував свою кар'єру, чи займався бізнесом, на цей момент українців об'єднує спільна мета - перемога! І увесь світ захоплюється єдністю і силою, яку демонструє наш народ.

Олександр Усик, фото: instagram.com/usykaa
Олександр Усик, фото: instagram.com/usykaa

"Важкі часи показують, якими насправді є українці 🇺🇦 Справжніми героями стають ті, хто ще вчора будував кар’єру, займався спортом чи розвивав свій бізнес. Сьогодні їх об’єднує одне – бажання допомагати іншим і наближати спільну перемогу! Справжні герої серед нас. Бо ми народжені перемагати!", - написав він. Олександр Усик

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Красень, воїн, кращий. Бог з тобою 🙌", - підтримали у коментарях боксера, який саме готується до реваншу з Ентоні Джошуа 20 серпня, який відбудеться у Саудівській Аравії.

Нагадаємо, дружина Олександра Усика захопилася Привидом Києва і присвятила йому зворушливі рядки: "Серце в нього гаряче"

Також ми писали, дружина Олександра Усика показала, як можна ощасливити людину за кілька секунд: "Чекати не треба багато років"

Нагадаємо, дружина Олександра Усика показала унікальне фото боксера з донькою