Українська акторка фільмів для дорослих Адель Асанті (справжнє ім'я - Анастасія) після участі в шоу "Холостяк" з головним героєм Михайлом Заливако набула великої популярності в соцмережі Instagram. Дівчина регулярно радує шанувальників свіжими постами і подробицями свого життя, за яким стежить вже більше 50 тисяч чоловік.

Адель Асанти, в силу своєї обізнаності та професіоналізму, вирішила підняти тему інтиму під час війни в партнерських відносинах. Дівчина заявила, що секс - це одна з базових потреб людини.

Скріншот з Instagram, Адель Асанті
Скріншот з Instagram, Адель Асанті

Акторка підкреслила, що з початку бойових дій кожному довелося звикнути до нових реалій і пережити неприємні емоції, такі як відчай, страх і так далі. І всім ми хочемо одного - відчувати себе в безпеці, і коли ситуації стабілізується, чоловіки стають більш активними в інтимному плані. Дівчата, за її словами, можуть хотіти близькості менше.

Тому Адель Асанті закликала партнерів бути більш чуйними і розуміючими, адже війна - те ще випробування. І все ж вона зазначила, що займатися і хотіти сексу в такий непростий час це нормально.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Війна внесла свої корективи, негативні. Але якщо ви знаходитесь у безпечному місці, не соромтесь того, що ви можете хотіти сексу.🤗 Наш організм, дуже розумний тому потрібно до нього прислухатися. Не ігнорувати базові потребності. Навіть якщо, це жага сексу", - додала дівчина.

Раніше ми писали про те, що Лола Тейлор запропонувала Зеленському здатися в обмін на інтим, але "колега" Адель Асанті її швидко приструнила: "путіну на обличчя"

Як повідомляв Знай.uа, українці дізналися, як помре путін в "контакті" із зіркою фільмів для дорослих: "Від запаху риби..."

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська помедитувала на городі з сапою в руках і поділилася враженнями: "Сільський шок-контент"