Український ресторатор та підприємець Михайло Кацурін нарешті виклав кадр з Надею Дорофєєвою, чим підігрів градус ненависті до себе, як чоловіка-зрадника.

На його особистій сторінці в Інстаграмі з'явився скріншот, зроблений під час відеозв'язку з Надею Дорофєєвою. А на екрані саме з'явилося сповіщення: "Погане з'єднання".

"А насправді з'єднання - клас!", - написав лаконічно він у своєму пості, натякаючи, що насправді все у них добре. Міша Кацурін

Пост Кацуріна, instagram.com/misha_katsurin
Пост Кацуріна, instagram.com/misha_katsurin

В березні 2022 року Надя Дорофєєва і Володимир Дантес оголосили, що вирішили розійтися. А вже через кілька днів подібну заяву зробили Михайло й Даша Кацуріни. Тоді ж поповзли чутки про можливий роман Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна. Варто додати, що пари до цього навіть товаришували.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Поведінка обох не викликала захоплення у суспільстві, то ж в соцмережах досі про них відгукуються, м'яко кажучи, не надто схвально. Наприклад: "Я не поважаю Мішу Кацуріна", "Тобто він РЕАЛЬНО почав мутити з подругою сім’ї поки його дружина була вагітна другою дитиною".

Скріншот: twitter.com/katespicegirl
Скріншот: twitter.com/katespicegirl

Скріншот: twitter.com/oleksandrahhh
Скріншот: twitter.com/oleksandrahhh

Нагадаємо, ексдружина потенційного коханця Наді Дорофєєвої підтвердила, що Міша Кацурін зрадив їй: "Обіцяла не п*здострадати"

Також ми писали, "Коханець" Наді Дорофєєвої Кацурін показав, як красиво захистити пам'ятники від війни: "Швидко..."

Нагадаємо, Надя Дорофєєва відверто розповіла про розлучення з Володимиром Дантесом і зізналася які стосунки у них зараз: "Ми поважаємо один одного"