Зіркова пара зізналася про подробиці сімейного життя

Танцівниця та учасниця шоу "Танці з зірками" розповіла подробиці подружнього життя у програмі "Зірковий шлях".

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Ілона Гвоздьова та її чоловік приватний підприємець Іван Хомячку офіційно одружені 7 років, проте зустрічатися почали набагато раніше. У шлюбі у них народилось двоє дітей: Валерія та Домінік.

Як з'ясувалися, вони познайомилися у метро, Іван пам'ятає навіть, що його дружина була тоді вдягнена: у спортивному костюмі та в кросівках.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Проте не таке вже безхмарне їх життя. Виявляється, в їх родині бувають сварки. І все через роботу Ілони. А почалося все з її участі в одному з танцювальних шоу.

" І всі сварки, які були на протязі всіх 9 років участі у проєкті, були на тему танців, партнерів, повсякденних тренувань", - каже зірка.

А Іван сказав, що не дивиться, коли дружина танцює з партнером, проте із захопленням дивиться як Ілона танцює сама.

"Мій чоловік ревнує мене навіть до стовпа", - сказала танцівниця.

А одного разу через ревнощі вони навіть не жили разом місяць, тоді їх помирив кум та відвіз їх до РАКСу подати заяву на реєстрацію шлюбу.

Нагадаємо, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла про переломний момент у своєму житті: "Пишаюся".

До слова, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Раніше ми писали, що легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла про кохання з першого погляду: "Відразу, коли побачила..."