Відома українська хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла, що після початку війни в її житті трапився переломний момент. Як змінилося її життя, зірка розповіла на своїй сторінці в instagram.

Ілона Гвоздьова зізналася, що раніше відверто кажучи не відчувала великої любові до речей, зроблених українськими дизайнерами. Втім, останнім часом все змінилося і вона переглянула свої погляди.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Хореограф заявила, що полюбила українські бренди і дуже пишається тим, що підтримує рідне і бере участь у відродженні нації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Пишаюся тим, що я українка! Сьогодні дуже важливо допомагати один одному, не переставати здійснювати свої мрії, вивчати українську культуру, мову, літературу, історію та відроджувати нашу націю! Ніколи раніше я не була пристрасною прихильницею українських дизайнерів і брендів, але сьогодні, з великою гідністю і любов'ю в серці одягаю одяг українського виробництва і відчуваю себе частиною країни!",- поділилася Ілона Гвоздьова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал повідомляв, Оля Цибульська розкрила лист дівчинки з Херсона і дізналася, що там коїться: "Тепло і весело нам було..."