Відома українська хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла про кохання з першого погляду. Що або хто змусив зірку випробувати такі високі почуття, вона зізналася в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ілона Гвоздьова чимало часу приділяє своїй сторінці в соцмережах, тому її шанувальники завжди в курсі подій в її житті. Так, цього разу хореограф зізналася, що закохалася з першого погляду.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Об'єктом обожнювання стала прикраса-намисто виконане в жовто-блакитних кольорах. Ілона Гвоздьова зізналася, що це той рідкісний випадок, коли прикраса підкорює серце з перших секунд. Також вона обрадувала такою обновкою і дочку, щоб разом носити намиста і пишається, що є українками.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Це намисто-любов з першого погляду. Відразу коли я побачила це прикраса я в нього просто закохалася. Дякую за цю ручну авторську роботу з українською душею. Буду носити із задоволенням і пишається, що я українка", - зазначила Ілона Гвоздьова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, чи попередив його Володимир Зеленський про війну: "Не фільм, а пророцтво".

Також наш портал інформував, Христина Гірник і Вова Остапчук продовжують клопотати над сімейним гніздечком незважаючи на війну: "Добудуємо і будемо жити".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".