Відома українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року і щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч осіб.

Ілона Гвоздьова в інтерв'ю Славі Дьоміну висловилася про українських артистів, які до війни виступали і жили в росії, а тепер підтримують рідну країну і навіть допомагають наблизити перемогу.

Гвоздьова і Дьомін, скріншот з відео
Гвоздьова і Дьомін, скріншот з відео

Танцівниця оцінила старання Макса Барських, який з перших днів вторгнення росії чітко озвучив свою громадянську позицію і навіть вирішив піти служити в ЗСУ.

А ось Світлані Лободі артистка не повірила. За її спостереженнями, співачка почала проявляти активність тільки тому що побачила загрозу для своєї кар'єри в майбутньому. Як відомо, вона не відразу заговорила про війну і довгий час мовчала.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Якщо ти чітко розумієш, що в твоїй країні війна, ти не можеш два тижні чекати, а потім якесь осяяння прийшло", - додала танцівниця.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Про позицію Брежнєвої артистка знає мало, але зазначила, що та теж з початку війни визначила, кого підтримує. Дьомін нагадав, що зараз співачка в Польщі, допомагає біженцям.

"Це дуже велика сміливість - забити на свою кар'єру в росії. Тим більше, у них там були зовсім інші гонорари і статус. За це можна поважати", - підсумувала Гвоздьова.

Раніше ми писали про те, що легенда "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова показала побитого вихователем малюка в дитсадку Ужгорода: "Приїхали за порятунком..."

Як повідомляв Знай.uа, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла, хто перевершив її і зовсім скоро підкорить велику сцену: "Це Божий дар"

Також портал Знай.uа писав, що зырка "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова після інтриги з вагітністю нарешті розкрила правду: "З чоловіком були в ступорі"