Наталя Могилевська тепер не лише співає, в неї відкрився новий талант

Про це зірка розповіла на сторінці у соціальній мережі Іnstagram

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

З перших днів окупації зірка лишилась в Україні та з усіх сил допомагає захищати рідну землю. За кілька місяців війни вона побувала у багатьох містах України з благодійними концертами, якими підтримує бійців ЗСУ.

Переживши та побачивши на власні очі всі жахіття війни Наталя вирішила не зупинятися лише на виконанні пісень. Вона зайнялась драматургією.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Від всього пережитого, побаченого, почутого, народилася драматургія, яка і стала основою вистави. Вона виткана з реальних подій цієї війни, з мого життя, пережитих емоцій. Вірші та пісні, які народжувалися під час переїздів, концертів та зустрічей з військовими, пораненими та людьми, які постраждали від окупації, і вірші мого Рибчинського, які народжувалися під час наших довгих розмов", - написала Наталя.

Вже в кінці червня відбудеться прем'єра у театрі ім. Лесі Українки.

У коментарях шанувальники написали:

"Наталья ви надзвичайно смілива і безмежно талановита. Я захоплюсь, як ви тримались і підтримували всіх з 24 лютого🙌🙌🙌🙌🙌.Надхненя і всіх вершин та благ👏👏👏👏👏"

"Это будет что то невероятное😻❤️‍🩹 Очень ждём🙏🏻❤️"

Нагадаємо, Наталія Могилевська залізла на БТР, щоб підтримати українських захисників: "Супер-жінка".

До слова, Наталія Могилевська дала поради, які врятують від пригнічення під час війни: "Волю ненависті".

Раніше ми писали, Наталія Могилевська задумалася про серйозні зміни в житті: "Від усього пережитого".