Відома українська співачка Наталія Могилевська підійнялася на БТР і прямо на ньому виконала пісню для підняття духу бійців ЗСУ. Роликом зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська одні з багатьох українських зірок, які з перших днів повномасштабного російського вторгнення роблять все, щоб підтримати дух захисників і простих українців. Співачка багаторазово виступала для бійців ЗСУ, об'їздивши за кілька місяців майже всю країну.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Наталія Могилевська знову дала концерт захисників і захисниць і зробила це не в якомусь залі або притулок, а на БТР. Зірка не побоялася" осідлати " бойову машину і виконала одну зі своїх пісень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники захопилися стараннями співачки і додали, що у неї добре виходить піднімати бойовий дух.

"Наші ангели-спасителі! Боже, бережи їх! Наташа молодець, робить свою справу, спасибі вам!", "Супер-жінка! Браво!", "Наташа, як же ти все-таки вмієш підняти бойовий дух", - написали в коментарях.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська дала поради, які врятують від придушення під час війни: "Волю ненависті".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."