Відомий український поет і музикант Сергій Жадан розповів, як йому довелося виступити перед захисниками в екстремальних умовах. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан активно займається волонтерством, тому візити до українських захисників на передові позиції для нього не рідкість. Артист не тільки привозить корисні подарунки бійцям, а й піднімає бойовий дух, виступаючи для них. Так, про один екстремальний концерт музикант розповів шанувальникам.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

Сергій Жадан поділився, що нещодавно виступав для українських захисників і в якийсь момент російські окупанти почали обстріл. За відчуттями" приліт " був зовсім поруч, до того ж в приміщенні пропала електрика. На щастя, все обійшлося і концерт вдалося завершити.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Відіграли концерт в одному з підрозділів. Доки співали, десь неподалік прилетіли гради, зник струм. Але командир упевнений, спокійний, сказав почекати. За пару хвилин струм з'явився, доспівали. Виходимо - віддалік у небо підіймаються дими. Хлопці веселі й злі. Жодної зневіри, жодної втоми. Всі хочуть бити ворога. Чим і займаються", - розповів музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ведучий "Голос країни" Юрій Горбунов показав в чому різниця між Україною і Росією: "Хто, кого і від чого..."

Також наш портал інформував, комік з "Кварталу-95" Юрій Великий вирішив навчити російських школярів бути тверезими: "Мистецтво зметикувати на трьох".

Крім того, наш портал повідомляв, "Дві реальності": Сергій Жадан розповів про болючі контрасти, які доводиться спостерігати під час війни.