Відома співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком москвичем Олександром Комковим і повернулася в рідну Україну з новим коханим Романом Полянським, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить близько 470 тисяч осіб.

Аліна Гросу провідала українських дітей у кризовому центрі "Місто добра" і привезла їм багато всього корисного. Співачка вже не вперше допомагає малюкам їжею, засобами гігієни, іграшками і всім, чого вони потребують. Більш того, вона проводить з ними свій вільний час і всіляко підтримує.

Скріншот з Insta Stories, Аліна Гросу
Скріншот з Insta Stories, Аліна Гросу

Відео зі свого візиту в центр вона розмістила в Insta Stories.

На жаль, багато хто з них вже ніколи не побачать своїх батьків, і це факт засмучує артистку. Незважаючи на випробування, послані цим дітям долею, Аліна Гросу бачить в їхніх очах неймовірну силу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Тому що вони посміхаються, йдуть на контакт, вони не загубили віру в людей і долю", - додала співачка.

Знаменитість подякувала всім, хто прийняв дітей і зараз про них піклується в центрі і зізналася, що дуже хоче для них щасливого життя.

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу могла зараз бути в Маріуполі, але життя обернулося так, як не чекали: "Дуже боляче"

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу розповіла про зруйновані плани і згадала юні роки: "Трохи дитинства"

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу у свій день народження розповіла, як війна зруйнувала традицію свята: "Було добре – а буде ще краще"