Відомий телеведучий Сергій Притула не є активним користувачем соцмереж, але з початку вторгнення росії в Україну він всіляко взаємодіє з аудиторією і всіма силами підтримує ЗСУ, а також постраждалих мирних жителів.

Сергій Притула 22 червня відзначає свій 41-й день народження і з нагоди свята він звернувся до шанувальників зі вже звичним проханням - зібрати кошти для допомоги Україні. Артист заявив, що йому не потрібно ніяких поздоровлень, головним подарунком для нього буде покупка трьох ударних безпілотника Байрактар.

Скріншот з Instagram, Сергій Притула
Скріншот з Instagram, Сергій Притула

Телеведучий повідомив, що потрібно зібрати більше 500 мільйонів гривень і він усвідомлює, що ця сума немаленька, але вірить, що спільними зусиллями українців все ж вийде досягти цієї мети.

"Цей день настав. Ми купуємо Байрактар. І я запрошую вас приєднається до цієї благородної справи. Наш фонд підписує контракт, згідно з яким планується закупити три Байрактари і передати їх в Повітряні сили ЗСУ", - заявив Притула.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Збір коштів триватиме тиждень - з 22 по 29 червня. Перші 2 мільйони доларів фонд вже зібрав, залишилося ще 13 мільйонів.

Раніше ми писали про те, чому Сергій Притула розлюбив свою Марічку з "Файна Юкрайна" Андрія Молочного: "У д*пу той добрий..."

Як повідомляв Знай.uа, Сергій Притула подбав про "залізних пташок" для ЗСУ, щоб трощити окупантів: "Не стільки, скільки хотіли, але..."

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Притула заб'є черговий цвях в кришку труни росії, тепер добереться і Валькірія: "Поповнимо на мільйон"