Комік Андрій Молочний прославився завдяки ролям у проєкті "Файна Юкрайна", в якому знімався з відомим українським шоуменом та волонтером Сергієм Притулою.

Згодом Андрій Молочний неприємно здивував своїх шанувальників переїздом до росії та своїми закидами в бік України. З 2014 року артист повністю перейшов на російське ТБ і навіть став підтримувати кремлівську пропаганду. Щобільше, він навіть писав, що Києвом "натовпами ходять фашисти".

Андрій Молочний є уродженцем міста Коростень Житомирської області. Після початку війни він вирішив повністю зникнути з медіаполя. Але українці не забули про заробітчанина-зрадника.

Сергій Притула та Андрій Молочний, скріншот: Youtube
Сергій Притула та Андрій Молочний, скріншот: Youtube

Щобільше, журналісти YouTube-каналу "Гроші" з'ясували, що Андрій Молочний задовго до повномасштабного вторгнення та навіть початку війни на Донбасі був прихильником путінської ідеології та працював на пропаганду Кремля.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гуморист не соромився, розважаючи російську публіку, називати своїх земляків "найкращими заробітчанами" та принижувати українську мову огидними жартами.

Пост Андрія Молочного, instagram.com/molochnyi
Пост Андрія Молочного, instagram.com/molochnyi

Не дивно, що псля проєкту "Файна Юкрайна" шляхи Притули і Молочного розійшлися. Адже, якщо перший з них збирає на потреби ЗСУ рекордні суми, то "Марічка" навіть не просто відсиджується в країні-агресорці. Андрій Молочний й далі переказує фантазії пропагандистів про "неонацистів" й утиск російськомовного населення.

"Андрію, який народився в україномовному містечку, в Москві почали ввижатися фашисти на вулицях Києва", – відзначають журналісти і показують пост колаборанта в Instagram за 6 листопада 2019 року, в якому актор пише: "Ще п'ять років тому я навіть і подумати не міг, що Києвом натовпами ходитимуть фашисти".

Нагадаємо, чому Сергій Притула розлюбив свою Марічку з "Файна Юкрайна" Андрія Молочного: "В д*пу той добрий..."

Також ми писали, українці впізнали ексколегу Сергія Притули по "Файна Юкрайна" за дивним заняттям: "Х*і в роті"

Нагадаємо, Сергію Притулі дали дві гривні для допомоги ЗСУ, через це він отримав мільйони: "Наші люди дивовижні"