Колишній колега Сергія Притули по проєкту "Файна Юкрайна" Андрій Молочний вже кілька років заробляє криваву копійчину в росії, час від часу публікуючи огидні дописи у соцмережах.

Не дивно, що "любов" Сергія Притули, який кинув всі сили на допомогу українській армії, до своєї "Марічки" зів'яла вмить. На сторінці Андрія Молочного в соцмережі Інстаграм вже не один допис, в якому він возвеличує "дідів і перемогу", зізнаючись у любові своїй новій "родине".

Попри те, що Андрій Молочний нечасто щось розміщує в Інстаграмі, українці не втрачають нагоди нагадати цій людині, що вона попросту продалася кремлю.

Скріншот: instagram.com/molochnyi
Скріншот: instagram.com/molochnyi

"Як живеться, зрадник? Святкуєте в Москві війну, коли Українці гинуть? Жодного слова про Україну не написав.", "Слава Україні, скоро в України буде подвійна перемога!", "Ти негідний постити фото Батьківщини - мати, бо ти продався Кремлю. Ганьба", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Проте, вже, мабуть, мало хто пригадає один з випусків "Файна Юкрайна", в якому Андрій Молочний у ролі Діда Віщуна чистою українською повчає Сергія Притулу. Хто б тоді міг подумати...

"Скільки вас учить можна! Що той добрий день? В дупу той добрий день! Вийди, стань як козак, випрямися і скажи: Слава Україні! Героям Слава! Отоді балакай!", - каже він у відео.

Скріншот: instagram.com/molochnyi
Скріншот: instagram.com/molochnyi

Нагадаємо, українці впізнали ексколегу Сергія Притули по "Файна Юкрайна" за дивним заняттям: "Х*і в роті"

Також ми писали, Сергію Притулі дали дві гривні для допомоги ЗСУ, через це він отримав мільйони: "Наші люди дивовижні"

Нагадаємо, Сергій Притула виділив окреме місце у серці для Дніпра і поділився теплими спогадами: "Дуже знаковий і незламний"