Українська акторка фільмів для дорослих Адель Асанті (справжнє ім'я - Анастасія) після участі в шоу "Холостяк" з головним героєм Михайлом Заливако набула великої популярності в соцмережі Instagram. Дівчина регулярно радує шанувальників свіжими постами і подробицями свого життя, за яким стежить вже більше 50 тисяч чоловік.

Адель Асанті вирішила знову "просвятити" шанувальників на тему інтиму. І цього разу вона написала пост про секс у громадських місцях. Раніше дівчина запитувала у своїх підписників, як вони ставляться до цього, але навіть незважаючи на відповіді, дівчина заявила, секс - це особиста справа партнерів.

Скріншот з Instagram, Адель Асанті
Скріншот з Instagram, Адель Асанті

Порноакторка підкреслила, що подібні "пригоди" незаконні і за них загрожує штраф. Більш того, дітям таких картин точно спостерігати не можна. Непередбачувані пориви пристрасті вона виправдовує хімією між партнерами і на її думку, стримувати своє бажання буває важко.

"Знаєте як це буває - коли включилась хімія - кохання, то мозок виключається. На той момент почуття, пристрасть бере верх. Це можна порівняти з Бурхливим Гейзером, який зупинити неможливо", - написала Адель Асанті.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Анастасія поділилася власним досвідом і зізналася, що їй дуже сподобалося. Але акторка ні в якому разі не закликає займатися кохання на публіці. Також вона попросила свідків не знімати подібні видовища на камеру.

"Можливо буде такий момент, що ви опинитесь на їхньому місці. Адже ми знаємо в цьому житті ніхто не застрахований від власних емоцій і помилок", - пояснила дівчина.

Раніше ми писали про те, що Адель Асанті заговорила про інтим під час війни і закликала українців не соромитися своїх бажань: "Не ігноруйте потреби"

Як повідомляв Знай.uа, українці дізналися, як помре путін в "контакті" із зіркою фільмів для дорослих: "Від запаху риби..."

Також портал Знай.uа писав, що Лола Тейлор запропонувала Зеленському здатися в обмін на інтим, але "колега" Адель Асанті її швидко приструнила: "путіну на обличчя"