Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" і головна зірочка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару обожнює радувати шанувальників яскравими публікаціями з насиченого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч осіб.

Ірина Сопонару вирішила влаштувати в Insta Stories рубрику питання-відповідь і вгамувати допитливість шанувальників. Гумористка зазвичай досить відверта і прямолінійна, тому коли її запитали про ймовірні виступи в росії вона відповіла дуже жорстко.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Дане питання зараз викликає бурхливу реакцію серед українців, тому що рівень неприязні до росії та її громадян виріс до небувалих розмірів з початку війни. Ось і Ірина Сопонару вважає, що в країні-агресорі живуть люди, які точно не гідні її гумору, виступів і уваги.

Також артистка нагадала, що не була в росії з 2014 року, коли сталася анексія Криму, і в майбутньому відвідувати цю "велику" країну не збирається.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Ахаха! Я сподіваюся це такий невдала жарт? Я не була на росії з 2014 року і не збираюся це міняти. Чому б я поїхала в цю д*пу, де живуть вбивці, мародери, садисти, одним словом біосміття? Комедія, їй Богу", - написала Ірина Сопонару.

Скріншот з Insta Stories, Ірина Сопонару
Скріншот з Insta Stories, Ірина Сопонару

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала свою тотемну тварину і змусила українців заливатися сміхом: "Супербійськаут"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розкрила моторошну історію з домаганням: "Ось так брав..."

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару знайшла, куди Ілон Маск міг витратити $ 44 млрд у Львові: "Божевільний"