Стало відомо, що старша донька акторки Олени Кравець повертається до рідної домівки

Про це дівчина повідомила в сторіс в соціальної мережі instagram.

Маша Кравець. Фото: Instagram
Маша Кравець. Фото: Instagram

Маша запостила відео на якому вона їде в автомобілі. До нього сона зробила небагатослівний коментар:

"Додому"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Через повномасштабне вторгнення вона буда змушена виїхати, проте де саме вона перебувала, дівчина не уточнювала. Варто зазначити, що Маша не любить публічності та нечасто публікує свої фото у соціальних мережах. Проте повідомляє про важливі події у свому житі шанувальникам.

Як відомо, вже давно дівчина живе самостійним життя, проте зіркова мама Олена Кравець контролює доньку. А на її день народження сталася сумна та трагічна подія, 24 лютого в Україні почалася війна.

Так вона показала місця, якими подорожували, коли змушена була поїхати з рідного дому. На фото видно, що дівчина дуже сумувала. Вона навіть змінила зачіску - заплела коси.

Сторіс. Фото скрин відео
Сторіс. Фото скрин відео

Тепер же донька Кравець поділилися з підписниками хорошою новиною - нарешті вона повертається додому. Дівчина навіть з цього приводу змінила зачіску вона розплела коси та зачарувала красою хвилястого волосся.

Сторіс. Фото скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, старша дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" здивувала змінами: так і не скажеш, що 19 років.

До слова, донька Олени Кравець з "Кварталу 95" подорослішала і почала "колотися": "Справжні майстри".

Раніше ми писали, що донька Олени Кравець з "Квартал 95" Маша в прозорій блузці готується зустрічати солодкі 19 років: "Остання ніч..."