Стало відомо, свекруха Маші Єфросиніної не прийняла свою невістку

Своєю трагедією ведуча поділилася у програмі "Взрослые девочки".

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

Варто зазначити, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна через воєнний стан припинили знімати програму. Проте лишилось два випуски, які не вийшли в ефір. На прохання шанувальників зірки опублікували програму, яка буда присвячена стосункам з їхніми мамами.

У цьому випуску Маша розповіла свою сімейну трагедію. З'ясувалося, що вже упродовж майже 20 років вона не спілкується з матір'ю чоловіка Тимура Хромаєва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Єфросініна зробила припущення, що саме свекруха, Алла Хромаєва, не забажала будувати з невісткою хороші стосунки, тому вона не змогла нічого зробити.

"Ось не захотіла вона будувати такі стосунки. Знаєш, я ж за всі ці 20 років навіть причину не дізналася. Взагалі. Її не було. Мені ніхто її не пояснив", – сказала Єфросініна.

Під час бесіди з подругою Маша так і не захотіла розкрити подробиць, вона сказала:

"Я залишу це без відповіді й сьогодні. В моєму випадку сталося навпаки. І це велика трагедія в нашій сім'ї, яка не дозволяє нам спілкуватися всі ці 20 років. Це проблема і мого чоловіка, і дітей, і всіх наших близьких"

Нагадаємо, Маша Єфросініна заговорила про біль українок, душі яких скалічила росія: "Жінка дає життя, війна її забирає".

До слова, Маша Єфросініна пояснила, чому відоме європейське видання раптово обірвало її слова про війну.

Раніше ми писали, що Маша Єфросініна захопилася волонтерськими подвигами Сергія Притули і не стримала емоцій: "Люблю тебе"