Співачка Злата Огнєвіч показала шанувальникам від чого отримує справжнє задоволення

Про це вона розповіла у сторіс Іnstagram.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа
Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

Відома співачка, яка гастролює Європою з благодійними концертами, поділилася з шанувальниками своїм новим захопленням, від якого отримує справжнє задоволення. Вона навіть готова відкласти інші справи заради нього.

У сторіс вона розмістила відео на якому вона у центрі Києва вона показує електро самокати на прокат.Підписала вона його так:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Що ви знаєте о прокрастинації? Я до сих пір не зібрала речі (потяг сьогодні), але покатаюсь ще трохи"

Сторісю Фото: скрин відео

Варто зазначити, що такий вид транспорту досить популярний в Європі. Він зручний, екологічний та недорогий. Як виявилось, Злата теж отримує справжнє задоволення від катання на самокаті та готова навіть ради цього відкласти інші справи.

У наступному сторіс Злата розповіла, що їхати вона збирається до Варшави, де 10 червня має відбутись благодійний концерт.

Сторіс. Фото скрин відео

Та щоб заспокоїти шанувальників, Злата повідомила, що в неї все гаразд, вона такі зібрала речі та сіла в потяг. Вона розмістила фото з вагона та підписала:

"Добраніч)) цілий вагон артистів"

Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо,"холостячка" Злата Огнєвіч знову їде з України і навіть не втомилася від цього: "Просто звикла

До слова, Злату Огнєвіч зацькували за ідеальний макіяж та манікюр під час війни: "Це підтримка економіки".

Раніше ми писали, що співачка Злата Огнєвіч поскаржилася на самопочуття: "Не можу нормально дихати"