Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч осіб.

Злата Огнєвіч після чергового благодійного концерту на підтримку України пройшлася вуличками Відня і поділилася враженнями. У такому безпечному, сонячному і наповненому дитячим сміхом місті вона відчула, немов пережила бомбардування і нарешті вибралася на волю.

Скріншот з Instagram, Злата Огневич
Скріншот з Instagram, Злата Огневич

Співачка згадала про трагічний роман "Тріумфальна арка" Ремарка і заявила, що всі написані події і почуття вона ніби відчула сама.

"Скільки разів має розбитися серце, щоб зрозуміти цінність життя? Я не можу відповісти на це питання. В кожного з нас — відбувається своє пекло в душі, в кожного з нас — є сили його здолати. Зберігайте Світло, як би це важко не було. Зберігайте себе і віру в ЖИТТЯ ♥️🕊", - додала артистка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники оцінили і нові фотографії Злати, і глибокий сенс написаних нею слів.

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Нагадаємо, і нехай весь світ почекає: Злата Огнєвіч показала від чого отримує справжнє задоволення

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч розповіла про нову реальність: "Кожен мій день починається і закінчується однаково"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч захотіла стати, як Халк і Супермен в Україні: "Бачити відчай, розбиті мрії"