Стало відомо, що учасники рок-гурту Billy Talent вирішили продати на аукціоні унікальну електрогітару, а кошти перерахувати на підтримку України

Про це повідомили учасники гурту у соціальній мережі instagram.

Рокгурт  Billy Talent. Фото: скрин відео
Рокгурт Billy Talent. Фото: скрин відео

Електрогітара належить одному з учасників гурту Billy Talent – Єну. Кожен з музикантів залишив свій автограф на інструменті також на ній є наліпка у вигляді серця, розфарбованого синьо-жовтими кольорами.

"Ось ваш шанс зробити ставку на електрогітару Ian’s Fender Squire, підписану всіма нами. У співпраці з німецькими музичними журналами «Gitarre&Bass» та «GrandGtrs» Nik Huber Guitars розпочав кампанію зі збору коштів «Gear for Hope» на підтримку екстреної допомоги в Україні Лікарям без кордонів, допомоги біженцям ООН, Німецького Червоного Хреста та Aktion Deutschland hilft.", - написано у повідомленні групи.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Варто зазначити, що стартова ціна електроінструменту на аукціоні становить 1 тисячу євро, триватиме благодійний захід 20 днів. Отримані кошти будуть перераховані на допомогу Україні.

Шанувальники подякували гурту за підтримку та написали у коментарях:

"Дякуємо за підтримку"

"Молодці хлопці!"

Раніше ми писали, що український рок-гурт не пустили в Білорусь.

До слова, ведучі "Сніданку з 1+1" Юрій Горбунов та Руслан Сенічкін показали, як веселяться за лаштунками: "Ось так у нас".

До слова, Потап захопився Максимом Галкіним, який показав середній палець "русскому миру": "Піднявся в моїх очах".

Раніше ми писали, що Потап написав емоційне послання окупантам, що руйнують Україну: "Нехай горять у пеклі"