Знаменитий український виконавець Олексій Потапенко захопився російським гумористом Максимом Галкіним, який ще в перші дні війни показав середній палець "російському світу" і тепер висміює його. Про це репер написав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Потап захопився Максимом Галкіним, який показав середній палець "російському світу" і путінському режиму. Російський гуморист виїхав до Ізраїлю, де організував цілий тур на підтримку України. Разом з тим комік не боїться жартувати на теми, які в Росії кожен боїться торкнутися.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

"Давай Макс!!!",- підтримав гумориста Потап і опублікував уривок з його виступу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На відео Максим Галкін висміює поразку Кремля в розв'язаній війні і тролить пропагандистів. Позицією гумориста захоплюються багато і відзначають, що для них він "виріс на очах".

"Блін круто! Він з "новою програмою" смішно. Він прям піднявся в моїх очах чесне слово. Ось коли він одружився з Пугачовою, як то я думала, як і все що це для піару.. А тепер зовсім по іншому до цього ставлюся. Я думаю вони просто дійсно як кращі друзі, і їм разом добре. Чому б і ні і діти звичайно прекрасні, добрі, виховані", "Молодчина Максим", - пишуть користувачі Мережі в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Даніель Салем зважився на найважливіший крок у житті: "Піднесе мене".

Також наш портал повідомляв, Анна Трінчер поскаржилася на хворобливі наслідки війни, з якими знайомий майже кожен українець: "Всюди бачу небезпеку".

Крім того, наш портал інформував, Надя Дорофєєва похвалилася новим досягненням - не всім артистам по зубах: "Більше мільйона..."