Відомий український телеведучий Юрій Горбунов показав закулісся "Сніданку з 1+1" і як веселиться у вільні хвилини з колегами. Ролик він опублікував в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Горбунов регулярно радує шанувальників новими фото і відео з життя, а також ділиться важливими новинами і думками на своїй сторінці в соцмережах. Нещодавно він повернувся на старе місце роботи і став третім ведучим "Сніданку з 1+1".

Юрій Горбунов. Фото: Instagram
Юрій Горбунов. Фото: Instagram

Так, цього разу Юрій Горбунов поділився роликом з роботи. Він вирішив показати, яка атмосфера панує в студії під час ефіру. У центрі кадру ведучі програми Руслан Сенічкін і Неля Шовкопляс, які щось виглядають в смартфонах, поки прямий ефір перервав сюжет.

"А ось так у нас за лаштунками поки йде сюжет на "Сніданку" народ встромляє у свої мобільні телефони", - прокоментував Горбунов.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

Руслан Сенічкін відреагував на "несанкціоновану" зйомку і тут між ведучими зав'язався кумедний діалог, який закінчився тим, що зірки "Сніданку з 1+1" неабияк подуріли.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Данилко продасть цінну річ легендарного Фредді Мерк'юрі, щоб допомогти українцям у війні з росією.

Також наш портал повідомляв, Слава Дьомін Дізнався все про похоронний бізнес родини української фанатки путіна: з воїнів ЗСУ теж беруть гроші.

Крім того, наш портал писав, Маша Єфросиніна заговорила про біль українок, душі яких скалічила Росія: "Жінка дає життя, війна її забирає".