Володимир Дантес, який раніше співав та спілкувався російською, вразив шанувальників бездоганною українською промовою та ініціативою

Про неї він розповів на сторінці соціальної мережі instagram.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Співак пригадав як рік тому він був у Сєверодонецьку, Вугледарі та Станиці Луганській, де відбулись зйомки для його нового проєкту. Тоді він разом з командою розповідав про людей, які роблять круті стартапи, щоб Україна квітла.

А нещодавно у нього виникло бажання передзвонити героям програми та спитати як вони. Дантес пояснив для чого він це робить:

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Мені здається важливим саме зараз спілкуватися з людьми, які залишились на тимчасово окупованій території. Розповідати про наші перемоги і про те, що відбувається в країні І найголовніше - дати зрозуміти їм, що ми з ними! Що ніхто їх не забув! Що немає ніякої “західної” та “східної”. Є наша єдина - Україна!"

Він поспілкувався айтівецем Сергієм, виявилось, що він перевіз свою команду у безпечне місце, а його дружина з Рубіжного сказала, що міста майже нема. Але люди залишились.
Інша героїня програми Маріана, у якої крута інноваційна теплиця залишилась під окупацією та кожен день молиться, щоб люди у країні були живими.

У іншої героїні Ані був у Вугледарі дитячий центр роботехніки. На жаль в її центр та в її квартиру попали снаряди. Дівчина жива і тепер на безпечній території починає все з початку.
Як зауважив співак, в кінці кожної розмови він чув:

"Дякую що зателефонував. Буде час набирай ще"

Володимир запропонував своїм шанувальникам теж долучитися до його ініціативи та зателефонувати своїм знайомим з тимчасово окупованих територій, діліться своїми історіями у соцмережах з хештегом та символом єдності.
Варто зауважити, що запис співак зробив українською мовою, фанати були вражені, як він гарно розмовляє.

Нагадаємо, Даша Кацуріна "знала" про зраду чоловіка ще поки Дорофєєва була з Дантесом: "З ким завгодно, лише б не з Позитивом".

До слова, Вова Дантес занурився в спогади і показав, як безтурботно бігав за голубами в ще мирному Маріуполі: "2 роки тому".

Раніше ми писали, що герой Патрон залишився з розбитим серцем через Надю Дорофєєву та Кацуріна: "Це тому що я пес?"