Відомий український співак Володимир Дантес згадав мирні дні і показав, як безтурботно ганявся за голубами в Маріуполі. Кадрами артист поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес активно веде свою сторінку в соцмережах, адже використовує її як головний інструмент для спілкування з шанувальниками. Артист регулярно ділиться думками, спогадами, а також публікує нові фото і відео з особистого життя і роботи.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дантес вирішив зануритися в спогади. Він показав відео, на якому безтурботно ходить біля драмтеатру в ще мирному Маріуполі. Навколо багато голубів і в якийсь момент артист намагається підійти до них ближче, кличучи до себе. Судячи з підпису все відбувалося 2 роки тому.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Варто відзначити, що зараз від колишнього Маріуполя не залишилося практично нічого. Російські окупанти знищили і захопили місто, а українців, що залишилися, перетворили на справжніх заручників.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."