Надя Дорофєєва - без спору, одна з найпопулярніших співачок сучасної України, будучи спочатку підопічною Олексія Потапенка і учасницею "Время и Стекло".

Зараз виконавиця будує успішну сольну кар'єру, у неї мільйони фанатів, що тільки і підтверджують цифри з Instagram. А в поточний час, після розставання з Володимиром Дантесом, їй вдалося знайти нову кохану людину. Ним виявився Михайло Кацурін, який теж у березні подав на розлучення зі своєю дружиною. На підтвердження цьому закохані виклали спільні знімки.

І як виявилося, ймовірно, не тільки Володимир Дантес сумує з цього приводу. Є і ще представники чоловічої статі, які вважали себе кращими кандидатами. Наприклад, всіма відомий пес Патрон.

Він навіть написав Наді Дорофєєвій кілька повідомлень в Direct.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Це тому що я пес? Тому ти вибрала його?", - запитує він.

- Ахахахахаха 💔 💔 💔

"Розбите собаче серце. А їй "ахахаха", - підсумував господар пса Патрона, у відповідь на повідомлення співачки.

Нагадаємо, Міша Кацурін без сорому показав, як "конектиться" з Надею Дорофєєвою: "Почав каламутити, поки дружина була вагітною"

Як повідомляв "Знай.ua", через Дорофєєвої і Кацуріна? Переможець "Голосу країни-11" Лазановський показав свою красуню

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва в обнімку з Кацуріним зробила важливу заяву: мрії на примирення з Дантесом розбилися вщент