Відома українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року і щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч осіб.

Ілона Гвоздьова розповіла про спортивні успіхи своєї старшої доньки Валерії, яку вони з чоловіком Іваном Хомячуком ласкаво і незвично називають Рією. Як відомо, дівчинка пішла стопами зіркової мами і зараз активно займається гімнастикою, і судячи з результатів у неї є всі шанси потрапити на велику сцену.

Танцівниця показала декілька знімків з іспиту з гімнастики, за який Валерії вручили грамоту. Також Гвоздьова спіймала момент, коли дівчинка робила шпагат.

Скріншот з Instagram, Ілона Гвоздьова
Скріншот з Instagram, Ілона Гвоздьова

Знаменитість написала, як сильно пишається донькою і розхвалила її. Більш того, вона заявила, що у відносинах з Валерією не проявляє себе як суворий викладач, а тільки як любляча мама.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Пишаюся своєю зірочкою і її силою духа,наполегливістю та любов’ю до занять. Хоч я і викладач з великим досвідом, але для своєї доньки я хочу залишатися лише мамою, яка буде підтримувати і радіти її успіхам", - написала Гвоздьова.

Раніше ми писали про те, що учасниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла про сімейні сварки: "Ревнує навіть до стовпа"

Як повідомляв Знай.uа, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова в обтягуючих лосинах спокусливо розсунула ніжки: "Надихати чоловіків"

Також портал Знай.uа писав, що Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."