Відома ведуча разом з командою довела, що українці мають стати частиною Європейського союзу

Про складну підготовку до концерту вона розповіла на сторінці соціальної instagram.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha

Зірка розповіла, що відбулась грандіозна подія - благодійний марафон Embrace Ukraine в Амстердамі. Він зібрав 15 тисяч глядачів. Катя зауважила, що про організацію цього заходу можна написати цілу книгу.

Виявилось організувати концерт на музейній площі Амстердама непросто. Їм казали, що концерти роблять за рік, а не за кілька тижнів, проте українській команді вдалося це зробити. І тепер європейці розуміють чому ми непереможні, тому що ми добиваємося цілі та змагаємося за мету до останнього, кожен на своєму полі бою, говорить ведуча.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

А обов’язковою умовою проведення було вимірювання децибелів в Музеї Ван-Гога яку треба робити спеціальною технікою. Зі слів Каті, цю техніку дістали з під землі, аби тільки концерт відбувся, а в Європі гучно прозвучало, що українці заслужили бути частиною ЄС.

"Вся команда - космос, це тільки частина складнощів на шляху до створення того, що ви побачили в ефірі, але все вийшло. Сьогодні в Брюсселі саміт ЄС, де буде прийняте важливе рішення🙏🏻", - написала зірка.

Нагадаємо, дружина Горбунова Катя Осадча захотіла знову народити дитину: "Коли не болить всередині".

До слова, Катя Осадча й Олег Псюк з "Kalush Orchestra" показали, що у них тепер є спільного: "Чекаємо на зустріч".

Раніше ми писали, що Катя Осадча вказала на важливий нюанс зустрічі з Макроном та Шольцем: саме цим Україна відрізняється від інших