Катерина Осадча - відома українська телеведуча і журналістка, яка зараз поділилася своїми думками після прочитання деяких фантастичних роздумів про перемотування часу.

Вона також додала, що є можливість перемотати події назад, в певний день і пережити минуле знову.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

"Я подумала, що хочу в день 19 серпня 2021 року, коли народився Даня, в той ранок, коли ми приїхали в палату і тато приліг на диван, а я дивилася на них обох і думала про те який дивовижний момент, коли дитині ще навіть не день і скільки всього прекрасного попереду, ми були такими безтурботними і щасливими... той стан хочеться згадати, коли не болить всередині, коли життя попереду...", - заявляє Катерина Осадча.

А також зазначила, що 20 Червня 2022 року її малюкові, Данилу, виповнилося 10 місяців. Він є дитиною війни. А потім і поцікавилася, до якого моменту відмотали час її шанувальники.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram

"Не по темі - але яка ж ти красива на цьому першому фото. Космос", "Коли моєму Данилові був рік і в той же день таїнство хрещення", "На 12 років тому... десь 25 січня", "До 06/06/2021, коли мій чоловік переїхав до нас з сином в Київ, і ми разом і ми всі щасливі і попереду ще багато мрій треба втілити", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча вказала на важливий нюанс зустрічі з Макроном і Шольцем: саме цим Україна відрізняється від інших

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Осадча розповіла про втрати, які принесла з собою війна: "Сльози течуть самі"

Знай.ua писав, Катерина Осадча налякала українців прогнозом "кінця світу" через 100 секунд: "Чому це допустили?"