Популярна співачка Наталія Корольова стала в дивну позу і блиснула пікантними місцями без білизни. Фото зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Співачка Наташа Корольова родом з Києва, але тривалий час живе і виступає в Росії, де також виховує сина Архипа від Сергія Глушка, який більше відомий як Тарзан.

Наташа Корольова. Фото: Instagram
Наташа Корольова. Фото: Instagram

В її рідній Україні вже чотири місяці триває повномасштабна війна, яку розв'язала рф, але зірка так жодного разу і не знайшла часу, щоб висловити хоча б якийсь протест у зв'язку з тим, що приходить. Втім, вона знаходить по 30 хвилин в день, щоб голяка стояти на руках, підсвічуючи своєю "п'ятою точкою".

На новому фото Наташа Корольова стоїть саме в такому положенні, і що найцікавіше, без єдиного елемента одягу. Співачка зазначила, що кожен день робить вправи, які дають "величезний результат". Втім, цей результат можна наочно розглянути на знімку.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Я витрачаю менше 30 хвилин в день, роблю вправи між справами і вони дають величезний результат. Нехай спорт у Вашому житті приносить тільки позитивні емоції", - підписала фото зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, путінського блазня Охлобистіна посватали з кремлівською підстилкою Чичеріною: "Народиться дочка Охлачича".

Також наш портал писав, Олексій Панін заявив, що росіян зовсім не терзають докори сумління за війну, яку розв'язав їх диктатор путін: "Країна рабів".

Крім того, наш портал інформував, після смерті Юрія Шатунова Монро зізналася, чому у неї з ним "не склалося": "Як можна божеволіти?".