Колишня підопічна Потапа, знаменита співачка Мішель Андраде розповіла про розставання зі своїм бойфрендом. Коли і чому це сталося, зірка розповіла в інтерв'ю славі Дьоміну.

Мішель Андраде зізналася, що тривалий час перебувала у відносинах з бойфрендом, але в підсумку їм довелося розлучитися. Проте зірка зазначає, що почуття не обнулилися і вона досі відчуває любов до колишнього.

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube
Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

"Це були довгі стосунки, красиві і зараз ми підтримуємо контакт, але ми як пара вже не перебуваємо. Але ми підтримуємо все одно спілкування. Любов все одно залишається. Ти все одно любиш цю людину і будеш любити", - зізналася зірка.

Популярні новини зараз
Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На уточнення слави Дьоміна, коли співачка розірвала стосунки з коханим до початку повномасштабної війни або після, вона відповіла, що це сталося, коли вже почалося вторгнення.

"Це було після. Було важко. У тебе дуже багато енергії йде на те, щоб зібратися. Не вистачає енергії. І ми прийняли таке рішення", - розповіла Мішель Андраде.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Мішель Андраде з "Орел і Решка" і Позитив пішли від Потапа та Ірини Горової: "Все вірно, я вже не є".

Також наш портал повідомляв, Настя Каменських розповіла, як відчула найвище задоволення, поки Потапа немає поруч: "Мурашки по шкірі".

Крім того, ми повідомляли, поліцейський з "Одного разу під Полтавою" Олександр Теренчук влаштував репетицію похорону Путіна: "Земля лакшері пухом".