Український комік і шоумен Вадим Мічковський, який більш відомий як Дядя Жора показав, як розбавляє будні сімейного життя гумором і ледь не "відхопив" від дружини. Кумедним роликом він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Дядя Жора вирішив трохи повеселити українців і поділитися мудрістю, як зберігати теплі стосунки з дружиною за допомогою гумору. Він зазначив, що жарти дуже зближують подружжя і вирішив продемонструвати це.

Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora
Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora

"У сімейних відносинах має бути почуття гумору. Це зближує"

Так, гуморист жартома назвав свою дружину змією і ледь не отримав від неї "на горіхи".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Щось мені прямо щастить. Вчора на дачі змію бачив, тут сідаю в машину, раз дивіться - переслідують мене. Лазять за мною. Там змія, тут змія. Скрізь змії", - сказав шоумен, показуючи на свою дружину.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Як виявилося Дядя Жора не натякав на поганий характер дружини, а просто мав на увазі, що вона за знаком Зодіаку змія.

"Ось Наташка у мене зодіаку - змія", - констатував Дядя Жора.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, поліцейський з "одного разу під Полтавою" Олександр Теренчук влаштував репетицію похорону Путіна: "Земля лакшері пухом".

Також наш портал повідомляв, Тіна Кароль в прозорій сукні без білизни засвітила соковиті "диньки" у всій красі: "Це неперевершена краса".

Крім того, наш портал повідомляв, дружина Анатоліча розповіла, як ледь не стала мішенню для окупантів через український прапор: "Могла б зараз бути мертва".