Співачка Яна Соломко дуже запам'яталася всім українцям після її участі в 1 сезоні романтичного шоу "Холостяк". Головним героєм проєкту тоді був танцюрист Макс Чмерковський.

У фіналі завидний наречений обрав незалежну Сашу Шульгіну і своїм вибором розбив серце не лише Яні, а й усій Україні

Олександра Шульгіна, переможниця "Холостяка"
Олександра Шульгіна, переможниця "Холостяка"

Але час йде, всі три вищезгаданих персонажі будують своє життя, мають дітей і... чітку позицію щодо війни в Україні, яку розв'язала росія. Але якщо Шульгіна і Чмерковський щосили підтримують свою батьківщину, то Яна Соломко вважала за краще відмовчатися, як і Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Джиган та інші зрадники батьківщини.

Фото зі сторінки Яни Соломко
Фото зі сторінки Яни Соломко

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Точніше, співачка виставила пост 24 лютого 2022 року, де не згадується навіть винуватець війни.

"Немає слів... по всій Україні оголосили воєнний стан...в Києві вся наша сім'я... молимося за вас❤️😞 Ні війні! Мир всім!",- це все, що спромоглася зробити Соломко.

І приправила таку "полум'яну" промову відео з центру Києва, коли звучала повітряна тривога.

Відзначимо, що співачка вже тривалий час будує свою кар'єру в росії. Очевидно, вона збирається цим займатися і далі.

Скріншот поста Яни Соломко про війну в Україні
Скріншот поста Яни Соломко про війну в Україні

У коментарях українці рознесли співвітчизницю вщент:

"Це не позиція, в Україні вас більше не чекають, діти гинуть, а ви за гроші переживаєте, розчарування", "Після 24.02 жодного повідомлення про війну... про Бучу, Ірпінь... Маріуполь та інші міста і людей, які росія знищує, ґвалтує і катує!! Як так можна?? У вас тут теж і бабуся, а не може всім своїм передплатникам відкрити очі і сказати, що тут робиться", " Мда.... у вас більше немає батьківщини... На вас тут більше ніхто не чекає! Це, цікаво, коли настав момент, коли Вам закрило рота і ви перестали називати речі своїми іменами?", "Ти що в рашці? За тебе вболівала вся Україна, писали ти наша гордість, а ти наша ганьба", "Ви знаєте Яна, вся Україна вболівала за вас в першому Холостяку. Ви здавалися душевною правильною дівчиною, а Саша, яку вибрав Холостяк справжнім стервом. Але стервом в реальному житті виявилися ви"...

Українці відреагували на пост Яни Соломко
Українці відреагували на пост Яни Соломко

Нагадаємо, що Яна Соломко з шоу "Холостяк" показала свою маленьку донечку.

Раніше ми повідомляли, що Яна Соломко, "Холостяк" Рожден Анусі, Стас Костюшкін і навіть Панайотов: українські зірки, які пішли за Лорак і Тодоренко.