Українська співачка MamaRika показала, як ніжиться на сонці у дворі свого будинку у відвертому купальнику, але релакс раптом перериває її чоловік Сергій Середа. Відео зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

MamaRika частенько радує шанувальників новими кадрами, на яких показує як трудові будні, так і принади сімейного життя з Сергієм Середою і маленьким сином. Цього разу зірка поділилася трохи курйозним відео.

MamaRika. Фото: скриншот Instagram
MamaRika. Фото: скриншот Instagram

Так, в центрі кадру MamaRika, яка стоїть посеред газону у дворі будинку і ловить сонячні промені. На зірці спокусливий купальник, що підкреслює всі принади її тіла, а в руках келих з коктейлем. Сеанс релаксу триває недовго, так як раптом в кадрі з'являється її чоловік зі шлангом і каністрою в руках, а потім бризнув водою просто в дружину.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Зая!",- невдоволено вигукнула співачка на адресу чоловіка.

Як виявилося таким чином чоловік вирішив поквапити її на заправку, куди завезли бензин, який нині у великому дефіциті.

"Що зая? Там на заправку бензин завезли, погнали", - відповів Сергій Середа.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в Тоненькому купальнику поки мами поруч немає: зовсім доросла стала.

Також наш портал інформував, Настя Каменських в тоненькій футболці показала як змінилася її фігура: "З роками все красивіше".

Крім того, ми писали, Wellboy в обіймах Тіни Кароль розплився в усмішці, ще й почув заповітні слова - про це мріють мільйони: "Вірю в тебе".