Актриса "Жіночого кварталу" Тетяна Песик показала, як відволікається від того, що відбувається за допомогою літніх турбот. Яскравим знімком знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тетяна Песик регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео, в яких показує цікаві моменти з життя. Також актриса ділиться особистими переживаннями, думками або важливими новинами, тому шанувальники завжди уважно стежать за її сторінкою.

Тетяна Песик. Фото: скрін youtube
Тетяна Песик. Фото: скрін youtube

Так, цього разу актриса порадувала новим яскравим, літнім знімком. Таня Песик залізла на черешню, щоб поласувати ягодами і вирішила, що такий приємний момент потрібно відобразити на пам'ять. У підписі актриса вирішила трохи пожартувати і написала, що взяла участь у справжніх змаганнях з птахами, які не менш активно і наполегливо хотіли насолодитися стиглими ягодами.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Сьогодні змагалася зі шпаками за швидкістю обривання черешні. Вгадайте, хто виграв", - підписала фото зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."