Відома українська актриса театру і кіно, що отримала велику популярність завдяки ролі в серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька вперше з 24 лютого випробувала дуже позитивні емоції. Про це вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Дар'я Петрожицька зараз перебуває в Німеччині, куди виїхала після початку повномасштабного вторгнення рф. Зірка зупинилася в Гамбурзі у свого хлопця Олексія.

Дар'я Петрожицька. Фото: Instagram
Дар'я Петрожицька. Фото: Instagram
Дар'я Петрожицька. Фото: Instagram

Так, актриса вирішила вийти на контакт з шанувальниками і захопила квітучим виглядом. Дар'я Петрожицька зізналася, що вперше з початку війни почувається красивою. Судячи з усього, життя з коханим дуже позитивно на неї впливає, адже зірка буквально розцвіла і не перестає посміхатися.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Всім привіт. Хотіла поділитися з вами, що вперше з 24 лютого я якось навіть відчуваю себе красивою. Сьогодні робимо невеличкий фестиваль і зараз будемо їсти борщ. Бачите, таке місце, людей небагато, а наші прекрасні жінки наварили борщу", - розповіла актриса.

Раніше портал Знай повідомляв, Слава Дьомін зізнався, що перебуває у вільних відносинах, але не виключає возз'єднання з колишньою дружиною: "У нас любов".

Також наш портал інформував, Сніжана Бабкіна показала, як чоловік за допомогою рота доводить її до найвищого ступеня задоволення: "Кращий показник - мурашки".

Крім того, наш портал повідомляв, Настя Каменських в тоненькій футболці показала як змінилася її фігура: "З роками все красивіше".